CORONA UPDATE

GOGO volgt de ontwikkelingen met betrekking tot het coronavirus nauwlettend, zowel op onze bestemmingen als op het hoofdkantoor. We staan daarbij voortdurend in contact met lokale en internationale autoriteiten. Op dit moment zijn we aan het uitzoeken wat de recent aangekondigde maatregelen betekenen voor de examenreizen. We vragen je om heel even geduld te hebben. Tot op heden heeft het virus (nog) geen invloed op onze (overige) vakanties en bestemmingen . 
Zodra daar aanleiding toe is, houden we je via onze FAQ en eventueel direct contact op de hoogte.

Uiteraard stellen wij de gezondheid van onze reizigers voorop. Wanneer er een negatief reisadvies wordt uitgeroepen voor een van onze vakantiebestemmingen, of er grenzen worden gesloten, zullen wij contact op nemen met de betrokken reizigers om samen de mogelijkheden te bekijken. Eerder hebben wij geen concrete informatie over jouw vakantie en kun je ervan uit gaan dat jouw vakantie doorgaat. 

Mocht jouw vakantie alsnog geannuleerd worden, zorgen wij er voor dat je je geld niet kwijt bent. Alle betrokken klanten krijgen dan de exacte waarde als voucher tegoed voor een volgende vakantie met GOGO of een van de andere labels van de Sunweb Group. Deze voucher zal telkens 1 jaar geldig zijn vanaf uitgifte. Binnen het jaar moet er dan een nieuwe reservering gemaakt worden voor een bestemming en periode/afreisdatum naar keuze.